Uw auto op de foto

Ook de particulier help ik graag aan prachtige foto’s van zijn of haar auto. Van classic tot het nieuwste model: met uw wensen wordt een geschikte, bijpassende locatie gezocht.

Bij het fotograferen van een particuliere auto bespreek ik graag vooraf uw wensen. Zo is het belangrijk in welk gebied we de foto’s gaan maken. De fotolocatie is uiteraard van groot belang. Wellicht heeft u zelf een voorstel, of laat u dit liever volledig aan mij over. De locatie bepaal ik aan de hand van uw auto en uw wensen.

Verder hoor ik graag hoeveel foto’s u wilt ontvangen. Gaat de reportage alleen om het exterieur, of wilt u de auto volledig van binnen en buiten vast laten leggen?

Voor het fotograferen ben ik flexibel: we kunnen een dag(deel) alleen met uw auto de locaties afrijden, of we spreken bijvoorbeeld bij een locatie af. Een ontspannen dag, volledig in het teken van uw auto.

Wilt u uw auto verkopen? Ook dan help ik u graag aan professionele foto’s voor uw auto-advertentie. Dit is vaak te doen op één passende locatie.

Aan de hand van de hoeveelheid foto’s, de tijd én nabewerking wordt een prijs bepaald. Het is maatwerk, daarom kan ik u het beste een op maat gemaakte offerte aanbieden.