Occasions en voorraad professioneel gefotografeerd

Graag verzorg ik de fotografie van uw aanbod. Goede fotografie zorgt voor een kortere statijd, wekt de interesse, trekt potentiële klanten eerder over de streep en zorgt voor een algehele professionele uitstraling. Auto’s op beeld als warme broodjes.

Ik heb mij als fotograaf volledig gespecialiseerd in automotive fotografie. Doordat ik al vele honderden auto’s heb gefotografeerd weet ik precies waar ik op moet letten. Door mij in te schakelen heeft u een duidelijk kostenbedrag per auto en gegarandeerd professioneel resultaat! 

Met professionele foto’s wordt er vaker op uw advertenties geklikt. Ook zal de klant meer doorklikken naar volgende foto’s, wat uiteraard ten goede komt in de gehele klantreis.

Het fotograferen van de auto’s doe ik bij u op locatie of op een andere afgesproken plek. Wellicht heeft u al een plek in gedachte, en anders kijken we samen naar een geschikte plek. Buiten speelt het beschikbare licht en de positie van de fotolocatie ten opzichte van de zon een rol. Die wil ik voor een optimaal resultaat graag in de rug hebben.

U zorgt dat de auto’s klaar zijn (schoon/gepoetst). Zodra u mij de autosleutels geeft, ga ik aan de slag. Eventuele kleine vuiligheid zoals een stukje stof bij detailfoto’s van het interieur kunnen digitaal worden verwijderd.


Consistentie

Bij aanbod-fotografie speelt consistentie een grote rol. Reportages geef ik een herkenbare structuur wat telkens wordt herhaald. Uiteraard worden naast de afgesproken beelden ook unieke details van iedere auto vastgelegd. Zie hieronder een voorbeeld van consistente aanbod-fotografie zoals ik dat voor Vivento Collector Cars organiseer.

Automotive consistentie aanbod fotografie

Voorbeeld reportage

Hieronder laat ik zien hoe een reportage van een occasion eruit kan komen te zien. Ik heb er bewust voor gekozen om dit met een ouder model weer te geven. Het is gemakkelijker om de nieuwste Panamera er gelikt uit te laten zien, dan een oudere en eenvoudigere auto. Zo krijgt u een eerlijk beeld van mijn werk.

In bovenstaande reportage is gekozen voor een subtiele bewerking. Uiteraard kan de bewerking worden afgestemd op uw wensen. Ik doe altijd mijn uiterste best om de foto’s zo snel mogelijk te leveren. In de praktijk is dit meestal binnen 24 uur.

Prijs

Natuurlijk wilt u graag een prijs weten. Ik reken per auto, de exacte prijs is afhankelijk van de afgesproken hoeveelheid foto’s die worden gemaakt, de manier van werken en de omvang van de opdracht. Kortom: de hoeveelheid tijd die ermee gemoeid is. Ook de nabewerking speelt hierbij een rol. Ieder stofje is weg te halen met een uitgebreide beeldbewerking, maar een standaard beeldbewerking kan al volstaan en is voordeliger.

Doordat ik een prijs per auto hanteer, heeft u altijd een duidelijk kostenbedrag en komt niet voor verrassingen te staan. Ik stuur u graag een op maat gemaakte offerte om tot een concrete prijs te komen die samensmelt met uw wensen.