Hi! Myron, aangenaam

Leuk dat u de moeite neemt om mij te leren kennen. Om gelijk wat verwarring weg te nemen: mijn naam spreek je uit op z’n Engels. Ik ben een enthousiaste fotograaf met oog voor detail en met een klant- en resultaatgerichte instelling. 

Mijn liefde voor auto’s weet ik te combineren met mijn enthousiasme voor fotografie. Die energie zorgt ervoor dat ik altijd tot het uiterste ga om het ultieme resultaat te bereiken.

Sinds m’n twaalfde begon ik steeds actiever bezig te zijn met het maken van beeld en media. Ondanks mijn jonge leeftijd (geb. 1997) heb ik daardoor al veel ervaring op zak. Zo werk ik sinds 2014 voor de Uitgeverij-branche als redacteur en fotograaf. In zeker 20 verschillende titels is inmiddels werk van mij verschenen. Ook heb ik werkervaring opgedaan bij de NPO en andere mediabedrijven. In 2018 ben ik afgestudeerd als Interactief Vormgever en ben ik gediplomeerd mediamaker. Nu combineer ik mijn interesses als automotive fotograaf. Mijn mediaervaring zorgt er echter voor dat ik ook op grotere schaal aan uw mediaproduct kan werken.

Zelf rijd ik rond in een Alfa Romeo Giulietta met een fijne 170PK. Sinds mijn geboorte heb ik altijd wat gehad met voertuigen en in het speciaal auto’s. Mijn eerste woordje was oprecht auto, of eigenlijk “oto”, zoals ik dat later als één van m’n eerste woorden opschreef. Het klinkt vast herkenbaar voor de autoliefhebber: net boven het achterraam uitkomend alle langskomende automerken opnoemen. 


Automotive fotograaf Myron Alfa Romeo GTV Giulietta